Майкъл Карик след Мидълзбро 1:0 Челси: Знаем какво ни очаква, но това няма да ни спре


Майкъл Карик след Мидълзбро 1:0 Челси: Знаем какво ни очаква, но това няма да ни спре
Снимка: Getty Images

1248 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и настоящ старши треньор на Мидълзбро - Майкъл Карик, бе много щастлив след победата с 1:0 срещу Челси в първия 1/2-финален сблъсък за Купата на Лигата.

Още: Коул Палмър се кандидатира за "Пропуск на годината" срещу Мидълзбро! (ВИДЕО)

Мениджърът призна, че тимът му е имал късмет в срещата и че реваншът на "Стамфорд Бридж" (23-ти януари) ще бъде доста труден, но и заяви, че това няма спре неговите играчи да направят всичко по силите си, за да се класират на финала в турнира:

Коментарът на Карик

"Начинът, по който моите футболисти останаха заедно и си помагаха беше много специален и се гордея с тях. Беше чудесно да го видя и чувството е страхотно. Мисля, че се справихме добре с празните пространства. Все пак и Челси си имаха своите положения, а на няколко пъти трябваше да разчитаме и на късмета", не скри Карик след последния съдийски сигнал.

Майкъл Карик бе много щастлив след победата срещу Челси

"Знам какво означава тази победа за всички в клуба и за феновете. Беше фантастично да видя усмивките и радостта на толкова много хора. Наясно сме какво ни предстои на реванша. Ще бъдем готови и ще видим какво ще се случи в крайна сметка. Във футбола трябва да мечтаеш. Ще отидем в Лондон с широко отворени очи. Знаем какво ни очаква, но това няма да ни спре да се опитаме да достигнем до финала!", допълни треньорът на Мидълзбро.

Логично, настроението в Челси бе на противоположния полюс - Тиаго Силва дори за момент се разгневи на феновете, но после се извини, а Маурисио Почетино го оправда!

Още: Ливърпул - Фулъм по ТВ: В колко часа и къде да гледаме 1/2-финала за Купата на Лигата?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички