Хари Кейн ще е готов за игра съвсем скоро


Хари Кейн ще е готов за игра съвсем скоро
Снимка: Guliver/GettyImages

2012 0

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн ще бъде напълно възстановен след две или три седмици и ще бъде на разположение на Жозе Моуриньо, когато шампионатът на Англия бъде подновен. Голмайсторът на „шпорите“ бе извън сметките на Специалния от първия ден на новата година, когато се контузи в мач срещу Саутхемптън и трябваше да претърпи операция.

След като стана ясно, че в Англия няма да се играе професионален футбол поне до 30-ти април заради пандемията от коронавирус, Кейн ще може да бъде на разположение на своя треньор, щом първенството бъде подновено. 26-годишният нападател сподели, че той и семейството му са добре и каза, че е щастлив с прогреса при рехабилитацията си. „Вече съм доста близо да завръщане. Надявам се да бъда обратно с тима след две-три седмици. В напреднал етап съм, правя всичко, което ми казват, за да подобря физическото си състояние“, каза Хари Кейн.

Отборът на Тотнъм тренираше редовно през последните седмици, но миналия четвъртък клубната им база затвори врати, след като стана ясно, че срещите от Висшата лига ще бъдат отменени. А ето кой клуб ще се пробва да вземе Хари Кейн през идното лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички