Тотнъм изненада и картотекира "напускащия" Юго Лорис за Висшата лига


Тотнъм изненада и картотекира "напускащия" Юго Лорис за Висшата лига
Снимка: Getty Images

1304 0

Английският гранд Тотнъм изненадва всички с отличното си представяне до момента във Висшата лига. Воденият от Ангелос Постекоглу отбор взе доста интересно решение и картотекира своя лидер Юго Лорис за мачовете от елита на Острова, въпреки че през лятото се говореше, че той ще напусне.

"Емблемата" остава, но...

Бившият френски национал беше свързван с редица европейски грандове, но в крайна сметка остана при лондончани. Според "Daily Mail" Лорис няма да се задържи за дълго и ще бъде включен в списъка с играчи, които ще напуснат през януари, когато ще му се търси нов отбор. Договорът на 36-годишния вратар е до края на настоящия сезон.

Въпреки картотеката на Лорис избор номер 1 под рамката на Постекоглу ще продължи да бъде Гулиелмо Викарио. Италианецът акостира в Лондон от Емполи през лятото за сумата от 20 милиона евро.

Юго Лорис се превърна в емблематичен за "шпорите" футболист. Той има 447 мача на вратата, в повечето от които е носил капитанската лента на ръката си. Играейки за "спърс" Лорис постигна най-големия си успех в кариерата - вдигна трофея от Световното първенство през 2018 година в Русия над главата си.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гарет Бейл разкри, че е отказал на Юнайтед заради Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички