Няма Кейн - няма проблем! Новото "бижу" в Тотнъм не спира да впечатлява


Няма Кейн - няма проблем! Новото "бижу" в Тотнъм не спира да впечатлява
Снимка: Getty Images

8635 0

Мнозина се съмняваха, че Тотнъм няма да изглежда по същия начин, след като Хари Кейн бе продаден на Байерн Мюнхен. Това обаче далеч не е така, тъй като "шпорите" са на втората позиция във Висшата лига след 4 кръга и играят страхотен атакуващ футбол. Един от виновниците за този успех е новата покупка - Джеймс Мадисън, който акостира в Северен Лондон от Лестър през това лято.

Цифрите на Мадисън са доминиращи

Английският национал е записал най-много голове и асистенции в тима - общо 4. Също така плеймейкърът се е отчел с най-много точни удари (9), създадени шансове (10), спечелени фалове (11), успешни центрирания (29) и подавания в наказателното поле (53).

За редица експерти 26-годишният офанзивен футболист е попаднал в правилната система, създадена от новия мениджър Анге Постекоглу. Именно тя дава пълна свобода на играч като Мадисън, който може да показва своята креативност в предни позиции и да снабдява Хюн Мин Сон и Ричарлисон с отлични подавания.

Мадисън бе част от отбора на Лестър, който изпадна през изминалия сезон в Чемпиъншип. Футболистът обаче нямаше намерение да се подвизава във второто ниво на английския елит и премина в Тотнъм за сумата от 46 милиона евро (според Transfermarkt).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Арсенал праща най-голямото си разочарование в Турция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички