Тотнъм изглежда несломим! "Шпорите" вкараха 5 и задълбочиха кризата в Бърнли (ВИДЕО)


Тотнъм изглежда несломим! "Шпорите" вкараха 5 и задълбочиха кризата в Бърнли (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1667 0

Тотнъм продължава да трупа фантастични представяния през сезона във Висшата лига. Момчетата на Анге Постекоглу победиха Бърнли като гост с 5:2 на "Търф Моор", а в герой за лондончани се превърна Хюн Мин Сон, който вкара 3 гола в днешния сблъсък.

Бърнли поведе в резултата още в 4-ата минута, но радостта на домакините бе кратка. Последваха цели 5 безответни попадения на "шпорите". Хюн Мин Сон (16', 63', 66'), Кристиан Ромеро (45'+2) и Джеймс Мадисън (54') подпечатаха успеха на лондончани и новите три точки в техния актив. Домакините реализираха втори гол в добавеното време на мача, който бе дело на Джош Браунхил.

Доминацията на Тотнъм се видя и в статистиката на мача. "Шпорите" имаха цели 20 шанса за гол и владяха топката повече от 55% от двубоя на "Търф Моор". Това бе трета поредна победа за лондончани, които вече заемат втората позиция с актив от 10 точки.

Бърнли пък продължава да се свлича надолу в таблицата. Новакът във Висшата лига за пореден път не впечатли с играта си и записа трето поредно поражение. Момчетата на Венсан Компани са с 0 точки след три изиграни мача и се намират на дъното в елита на Англия.

В следващия си мач Тотнъм ще мери сили с Шефилд Юнайтед, а Бърнли гостува на Нотингам Форест.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички