Тотнъм иска вкарал 3 на Ливърпул на "Анфийлд"


Тотнъм иска вкарал 3 на Ливърпул на "Анфийлд"
Снимка: Getty Images

2249 0

Тотнъм Хотспър следи внимателно опциите пред звездата на Брайтън – Леандро Тросар, и се очаква „шпорите“ да пробват да привлекат белгийския нападател още през този януари. 28-годишняит нападател прави страхотен сезон дотук за „чайките“, като има седем гола и три асистенции в 16 мача от всички надпревари.

Три от тези голове пък паднаха във вратата на Ливърпул на „Анфийлд“ на 1-и октомври при равенството 3:3, а изявите му осигуриха място в националния на Белгия за Мондиал 2022, но там селекцията отпадна още в груповата фаза.

Арсенал, Нюкасъл Юнайтед и Челси също следят изявите на бившия играч на Генк, след като Ливърпул се отказа да го привлече в състава си, като предпочете Коди Гакпо от ПСВ Айндховен.

Според британската преса Тотнъм обаче сондира възможността да привлече нападателя на южняците, който отказа да продължи още повече договора си с Брайтън. В последните седмици проблем в прасеца, което потвърди и мениджърът на тима Роберто Де Дзерби и не е ясно кога той ще се върне в игра за „синьо-белите“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички