Тотнъм дава втори шанс на критикуван от Моуриньо


Тотнъм дава втори шанс на критикуван от Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

1112 0

Отборът на Тотнъм няма намерение да позволи на рекордната си покупка Танги Ндомбеле да напусне клуба през лятото. Ндомбеле е свързван с трансфер извън „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ след трудна първа кампания с тима, като Ливърпул и Барселона са сред тимовете, които биха желали да го вземат.

В Северен Лондон обаче нямат намерение да оставят френския национал да напусне отбора. 23-годишният футболист се присъедини към „шпорите“ през миналото лято за рекордна трансферна сума от 55 милиона паунда от Олимпик Лион, но имаше затруднения при адаптацията си в тима. Той срещна затруднения при приспособяването си към по-физическия футбол, който се играе в Англия и получи редица контузии, които го извадиха извън състава. Спекулации за бъдещето на Ндомбеле се появиха след равенството на Тотнъм срещу Бърнли от Висшата лига, след което халфът бе сериозно критикуван от Жозе Моуриньо.

Барселона, Ливърпул и бившият клуб на Ндомбеле Олимпик Лион бяха сред кандидатите да го отмъкнат от Тотнъм през лятото, но по всичко личи, че за момента „шпорите“ ще задържат своя футболист. Самият футболист наскоро публикува видео в Инстаграм, в което обяви, че няма нищо за коментиране и за момента остава играч на Тотнъм. А ето кой футболист на Барса е желан от Тотнъм.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички