Тотално нежелан от Солскяер в Манчестър Юнайтед е искан от... 13 отбора, сред които и елитни


Тотално нежелан от Солскяер в Манчестър Юнайтед е искан от... 13 отбора, сред които и елитни
Снимка: GettyImages

4178 0

С доста любопитна информация излязоха медии на Острова, а именно, че централният бранител на Манчестър Юнайтед Фил Джоунс, който тотално не попада в плановете на менидържа Оле Гунар Солскяер, е искан от 13 различни клуба преди зимния трансферен прозорец.

29-годишният бранител последно игра като титуляр за отбора през януари 2020 година. Последното му участие за Юнайтед е при победата във ФА Къп над Транмиър Роувърс, след което лекуваше контузия в коляното.

Очаква се той да напусне Юнайтед през зимния трансферен прозорец през януари и според "Сън" има двуцифрен брой тимове, които са заинтересовани в това да го привлекат. А сред тях има и такива от английската Висша лига.

Става въпрос за Нюкасъл и Уотфорд, които ще опитат да се задържат в елита. Друг от споменатите тимове е Дарби Каунти. Мениджър на клуба към момента е бившият съотборник на Джоунс - Уейн Рууни.

Джоунс играе предимно за отбора до 23 години през този сезон, но все пак бе на пейката през септември при загубата за Карабао Къп от Уест Хям. Той прибира по 130 хиляди паунда на седмица и договорът му, който бе подновен през 2019 година, изтича през лятото на 2023 година.

Междувременно се появи информация, че футболистите на Юнайтед са се обърнали срещу Солскяер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички