Бруно Фернандеш: Ние правим нещата твърде лесни за съперниците си


Бруно Фернандеш: Ние правим нещата твърде лесни за съперниците си
Снимка: Getty Images

1489 0

Халфът Бруно Фернандеш заяви, че Манчестър Юнайтед прави нещата „твърде лесни“ за съперниците си. Той говори след загубата от Манчестър Сити в градското дерби в събота. Както е известно, две седмици след унизителното поражение от Ливърпул с 0:5 на „Олд Трафорд“, градският съперник на „червените дяволи“ си тръгна с успех с 2:0 на „Театъра на мечтите“.

„Очевидно всички са разочаровани от резултата и от представянето. Знаем, че можем да играем далеч по-добре и знаем, че това не е достатъчно за играч, който представлява този голям клуб. Трябва да се погледнем в огледалото. Казвам вероятно същите неща от предишното интервю, но така стоят нещата. Трябва да погледнем към себе си, всеки в дома си, да разберем какво можем да направим по-добре, за да помогнем на отбора. Просто трябва да се извиним на феновете и това е, защото представянето ни не беше достатъчно добро. Страхотна атмосфера създадоха привържениците. Те ни подкрепяха до самия край, опитаха се да ни заредят с енергия, но нашите изяви просто не бяха на ниво“, започна португалският плеймейкър за клубната телевизия.

Сити реализираха и двете си попадения до почивката – в началото, и в края на полувремето, след автогол на Ерик Баи и интервенция на Бернардо Силва. „Когато получиш гол, винаги е лошо, независимо кога пада той. Проблемът е как получаваме голове – а именно, твърде лесно. Както казах вече много пъти, ако не беше отново Давид, резултатът можеше да бъде и по-лош. Трябва да се защитаваме по-добре, да защитаваме по-добре Давид, защото той го прави – трябва да му помогнем, защото той не може да прави по 8-9 спасявания всеки мач“.

Английският гранд приключи съботния ден на по-близко разстояние от намиращия се в зоната на изпадащите Бърнли, отколкото до лидера Челси. „Сити бяха далеч по-добри от нас. Те са по целия терен, играят с топката много пъти, карат ни да тичаме. Трудно е да се играе срещу тях. Те са добри и ние знаехме това. Когато поведат в резултата, нещата стават дори по-лоши. Те играха далеч по-добре от нас този мач. Сега предстои пауза за националните отбори и всички трябва да се фокусират върху това. Тези, които остават тук, се опитват да работят усилено, да се възстановят добре и да бъдат готови за предстоящите мачове“, завърши Фернандеш. А каква ужасяваща статистика записа Юнайтед в мача срещу Сити вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички