Разкрития от съблекалнята: Футболистите на Манчестър Юнайтед са се обърнали срещу Солскяер!


Разкрития от съблекалнята: Футболистите на Манчестър Юнайтед са се обърнали срещу Солскяер!
Снимка: Getty Images

4302 0

Кошмарът за Манчестър Юнайтед изглежда, че няма край, след като "червените дяволи" загубиха пореден важен мач във Висшата лига. Тимът на Оле Гунар Солскяер отстъпи на Манчестър Сити в градското дерби с 0:2, а на 24 октомври получи пет тежки "шамара" от Ливърпул на Юрген Клоп.

Бъдещето на норвежкия наставник изглежда все по-несигурно, а "Daily Mail" твърди в днешния си брой, че голяма част от футболистите вече открито са се обърнали срещу своя треньор!

Изданието посочва името на португалеца Бруно Фернандеш, който бил на категоричното мнение, че Солскяер и щабът му са неспособни да ръководят отбора. Суперзвездата Кристиано Роналдо пък бил разтревожен от понижените стандарти в клуба, който на този етап изглежда, че не е способен да се бори за големите трофеи през този сезон.

Голяма част от съблекалнята на "червените дяволи" вече е заела и страната на Дони ван де Беек в задочния му спор с Оле. Както е известно, бившият играч на Аякс много рядко получава шансове за изява, въпреки че според медията се представя отлично на тренировки и показва голямо старание в тях.

В следващите две седмици клубният футбол ще премине на пауза, тъй като е време за мачовете на националните отбори, а според мнозина на Острова това ще бъде перфектното време, в което Манчестър Юнайтед да предприеме треньорска смяна, преди да е станало прекалено късно...

"Червените дяволи" са на 9 точки от лидера Челси в Англия, а в групата им в Шампионска лига, въпреки че са водачи за момента, нищо на този етап не е ясно, тъй като отборите са събрани в четири точки.

Ето и кой е фаворит да смени Оле Гунар Солскяер според "Football365.com"!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички