Солскяер не се страхува, че може да загуби работата си в Манчестър Юнайтед


Солскяер не се страхува, че може да загуби работата си в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1659 0

Оле Гунар Солскяер призна, че не се страхува, че може да загуби работата си като мениджър на Манчестър Юнайтед. Коментарът на норвежеца дойде след проедното слабо представяне на „червените дяволи” под негово ръководство, след като тимът допусна поражение с 0:2 от градския съперник Манчестър Сити.

Напрежението върху Солскяер е наистина много сериозно, след като тимът му допусна загуба с 0:5 от Ливърпул, както и равенство в края срещу Аталанта в Шампионската лиг.

По време на дербито със Сити някои блокове на „Олд Трафорд” освиркваха отбора и треньора, тъй като тимът изигра изключително слаб мач в северозападна Англия.

„Не ме е страх от уволнение. Имам добра комуникация с борда, в която сме честни и откровени един с друг. Работя за Ман Юнайтед и искам най-доброто за този клуб. Докато съм тук, ще искам да се подобряваме” каза Солскяер пред репортери.

Манчестър Юнайтед, който може да бъде с 11 точки зад върха преди паузата за национални отбори през ноември, се връща към клубните си ангажименти на 20-и ноември срещу Уотфорд като гост.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички