"Маунт е ценен, но Челси имат друга перла" - младокът, който впечатли Острова


"Маунт е ценен, но Челси имат друга перла" - младокът, който впечатли Острова
Снимка: Getty Images/Guliver

1762 0

Преотстъпеният от Челси на Кристъл Палас Конър Галахър продължава да впечатлява с изявите си. В последно време в Англия се зародиха най-различни дебати, че британецът е дори по-добър играч от звездата на „сините“ Мейсън Маунт.

Въпреки че Маунт е по-опитният от двамата с няколко сезона във Висшата лига и 27 участия с националния отбор на Англия зад гърба си, бившият полузащитник Карлтън Палмър смята, че Галахър е по-завършен играч.

„Маунт е доста ценен за Челси. Аз наистина мисля обаче, че Конър е доста по-добър играч от него. Не крия симпатиите си към Мейсън, много го харесвам, но според мен Галахър е по-завършеният от двамата“, заяви бившият английски национал пред GiveMeSport.

Очаква се, че наставникът на Челси Томас Тухел ще иска Галахър да се върне обратно на „Стамфорд Бридж“ за следващия сезон. Не би било невъзможно да си представим единайсеторка на „сините“, в която рамо до рамо играят Маунт и Галахър. Първият ще има ключова роля в нападението, а вторият може да си партнира по-назад с Н'Голо Канте или Жоржиньо.

22-годишният Галахър се присъедини в тима, воден от Патрик Виейра, през изминалото лято и бързо се превърна в любимец на "Селхърст Парк". Футболистът е допринесъл за 10 попадения в 25 участия във Висшата лига.

Чака ни интересно трансферно лято, а има вероятността Челси да бъде част от него. Ето кой може да си тръгне от Западен Лондон съвсем скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички