"Той пое голям риск": Звезда на Висшата лига предупреди новия в Челси Мудрик


"Той пое голям риск": Звезда на Висшата лига предупреди новия в Челси Мудрик
Снимка: GettyImages

1604 0

Нападателят на Нюкасъл - Калъм Уилсън, отправи предупреждение към новия футболист на Челси - Михайло Мудрик, след неговия мега-трансфер на "Стамфорд Бридж" този месец.

Украинецът бе представен официално като играч на Челси и подписа договор за осем години и половина, а за него бе платена сума от 100 милиона евро на Шахтьор. Калъм Уилсън обаче обясни защо обвързването за толкова много години крие риск.

"Като играч на тази възраст той навлиза в ключов момент от кариерата си, в който иска да продължи да се развива. Много е сложно, защото 8 години са дълъг период от време и той пое голям риск в момента, който сложи подписа върху новия си контракт. Аз бих предприел друго действие, бих се развил някъде другаде и чак тогава щях да мисля за големия футбол във Висшата лига", каза Уилсън за известен британски подкаст.

Мнозина споделят мнението на Уилсън, заявявайки, че младият украинец не е готов за английския елит. През настоящата кампания Мудрик може да се похвали с 18 мача, в които регистрира 10 попадения и 8 асистенции.

Ефектът Мудрик започва - много клубове започнаха да вдигат цените на играчите си, а Барселона бе пръв в това отношение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички