Легенда на Челси посъветва Хаким Зиеш да премине в Барселона


Легенда на Челси посъветва Хаким Зиеш да премине в Барселона
Снимка: Getty Images

1292 0

Бившият играещ мениджър на Челси - Рууд Гулит, заяви, че разочарованото си от игровото време крило - Хаким Зиеш, би бил идеалното попълнение за Барселона.

Гулит заговори за провала на Зиеш да принесе страхотната си форма от Мондиал 2022 обратно в Челси и посочи, че в клуб като Барселона той би се чувствал най-добре.

"Начинът, по който Зиеш играе за Мароко е страхотен, никога не съм го виждал да играе така за Челси. Вината не е само негова обаче. Мисля, че е поставян на позиции, на които изобщо не му отива да играе. Той просто трябва да се подвизава от дясната страна на крилото", каза Гулит за "Ziggo Sport".

"Мисля, че той може да дойде на себе си в Испания. Оставам с впечатлението, че той никога не успя да достигне нивото, на което бе в Аякс в Англия. В Испания може да достигне най-високото си ниво. Той също би се вписал добре в този отбор на Барселона на Шави", добави още специалистът.

29-годишният Зиеш не успя да си осигури постоянно място в титулярния състав на "сините", откакто пристигна от Аякс срещу сумата от 34 милиона паунда през 2020 година. Въпреки това, той помогна на екипа от западен Лондон да вдигне общо три трофея.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Михайло Мудрик влезе в топ 5 на най-скъпите играчи в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички