Милионите от Челси продължават да летят: Белгийски национал е на прицел


Милионите от Челси продължават да летят: Белгийски национал е на прицел
Снимка: Getty Images

1467 0

По всичко изглежда, че Челси не е приключил с януарските трансфери. „Сините“ се присъединяват към Тотнъм в битка за подписа на Леандро Тросар.

В момента белгиецът играе в Брайтън, а едно от най-значимите му постижения този сезон е отбелязаният хеттрик срещу Ливърпул. Агентът на Тросар заяви, че 28-годишният футболист е готов да се раздели с „чайките“ още този месец. Именно това изказване предизвика голям интерес към него и в момента Челси, Тотнъм и Арсенал се съревновават за подписа на белгиеца.

До края на договора на Тросар с Брайтън остават само 6 месеца. Клубът обаче може да удължи контракта му с една година, за да си гарантира, че няма да го пусне за без пари.

Смята се, че Челси има най-голям шанс да подпише с Тросар именно заради финансите на клуба. В момента Брайтън оценява футболиста на 25 млн. паунда.

Парите, които „сините“ дават, за да привлекат желаните футболисти, принудиха другите клубове да вземат кардинални мерки.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички