"Той има мисия"! Легенда на Манчестър Юнайтед засипа с похвали звезда на Ерик тен Хаг


"Той има мисия"! Легенда на Манчестър Юнайтед засипа с похвали звезда на Ерик тен Хаг

4564 0

Легендата на Манчестър Юнайтед - Робин ван Перси, е поредният, засипал с похвали бележещия страхотен възход в представянето си с червената фланелка Маркъс Рашфорд.

Представянето на англичанина през сезона

25-годишният нападател не спира да впечатлява след лошия предходен сезон. Към момента той има на сметката си 27 гола и 9 асистенции в 44 мача с Юнайтед във всички турнири през кампанията.

Пред клубния уебсайт на тима Ван Перси отличи, че англичанина се забавлява на терена, споделяйки и че той има мисия за изпълняване на "Олд Трафорд".

"Изглежда, че се забавлява. Той в момента е на мисия. Всеки знаеше това отдавна, защото проби на много ранна възраст. Всеки знаеше колко добър играч беше, разбира се, все още е такъв. Сега обаче виждате, че всичко се получава и това отчасти е негова заслуга, но също и на треньора, както и съотборниците му", коментира Перси и продължи, намесвайки взаимоотношенията на Рашфорд с Бруно Фернандеш.

Връзката Рашфорд - Фернандеш

"Ако погледнете връзката, която има с Фернандеш, например, това е нещо уникално. Можеш да имаш подобна връзка само с няколко играчи през кариерата си. В момента той я има", допълни още той.

За разлика от разцвета си в Юнайтед, ситуацията на Рашфорд в националния отбор на Англия не е толкова цветуща след нова контузия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички