Маркъс Рашфорд отрече обвиненията: Не сме се предавали, това са небивалици


Маркъс Рашфорд отрече обвиненията: Не сме се предавали, това са небивалици
Снимка: Getty Images

1474 0

Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд говори пред журналисти преди първия сблъсък с Бетис от 1/8-финалите в Лига Европа (9 март, 22:00 часа). Той се върна към тежката загуба от Ливърпул с 0:7 и бе категоричен, че нито един негов съотборник не се е предавал:

"Ливърпул срещу Юнайтед е уникално дерби, в което формата няма значение. Това е специален футболен мач, който се решава за 90 минути на терена. Оттегляйки се на почивката, резултатът можеше да бъде съвсем друг. Аз изпуснах положение, с което можеше да стане 1:0...", припомни си англичанинът и допълни в отговор на обвиненията:

"Не сме се предавали, това са небивалици. Просто бяхме неорганизирани и комуникацията помежду ни беше лоша. Вярвам, че всички искаха да се върнем в мача и заради това забравихме за принципите ни. Единственото, което можем да направим сега, е да си научим урока и да продължим напред".

"Радвам се, че имаме мач толкова скоро, защото той ни дава възможност да направим стъпка напред и да оставим случилото се зад гърба ни", завърши Рашфорд.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ерик тен Хаг се върна към кошмара срещу Ливърпул и разкри дали Бруно Фернандеш ще остане капитан на Манчестър Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички