"Той е работохолик": Легенда на Ливърпул похвали Алексис Мак Алистър


"Той е работохолик": Легенда на Ливърпул похвали Алексис Мак Алистър
Снимка: Getty Images

5681 0

Един от легендарните футболисти на Ливърпул - Греъм Сунес, похвали новото попълнение на мърсисайдци Алексис Мак Алистър, заявявайки, че  се възхищава на работната етика на аржентинския полузащитник.

Сунес посочи още, че новодошлият на "Анфийлд" ще има за задача да възроди халфовата линия, тъй като там бе една от "пробойните" през изминалата кампания за тима, който е ръководен от Юрген Клоп.

"Мисля, че надеждите на Ливърпул се основават на това с какви халфове ще играят през следващата година. Харесвам Мак Алистър. Той е работохолик. Може да бележи и да създава положения, няма какво да не харесвам в него", заяви Сунес, цитиран от "HITC".

"Трябваше да направят промени в халфовата линия още миналата година. Сега тя изглежда по-млада, по-жизнена и по-креативна – не мисля, че са приключили с купуването на халфове. Смятам, че ще се насочат и към друг полузащитник", добави още шотландецът.

"Червените" подписаха с победителя от Мондиала в Катар, плащайки 35 милиона паунда на Брайтън. Мърсисайдци се стремят да възстановят халфовата си линия, като освен Мак Алистър бе привлечен и Доминик Собослай от РБ Лайпциг.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул се цели в младите звезди на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички