"Той беше най-големият проблем"! Тимо Вернер се оплака от бивш съотборник за съдбата си в Челси


"Той беше най-големият проблем"! Тимо Вернер се оплака от бивш съотборник за съдбата си в Челси
Снимка: GettyImages

5845 0

Бившият нападател на Челси - Тимо Вернер, обвини бивш свой съотборник за спада във формата си и последвалото напускане на отбора. Като главна причина това да се случи таранът посочи Ромелу Лукаку.

Лондончани подписаха с Лукаку преди сезон 2021-22 г., за изумителната сума от 97.5 млн. паунда. Преди пристигането на белгиеца, Вернер помогна значително на отбора да триумфира в Шампионска лига, където записа 4 гола и 2 асистенции.

Германският ас разкритикува и бившия треньор на "сините" Томас Тухел за налагането на Лукаку пред него, въпреки страхотната му форма.

"Най-големият проблем беше, е той сложи нападател като Лукаку пред мен сезона, след като спечелих Шампионска лига, играейки почти всеки мач като титуляр. Това беше най-тежкият момент. Да поставят пред мен футболист, наистина добър такъв, за 120 млн. евро", коментира Вернер пред "The Sun" и продължи.

"Ромелу беше голям нападател и трябваше да играе, след като струваше толкова много на клуба. Аз не се чувствах достатъчно оценен. Може би това също бе причина да имам върхове и спадове",, допълни още той.

Вернер бе привлечен на "Стамфорд Бридж" от Франк Лампард. Пристигайки от РБ Лайпциг през лятото на 2020-а година, той струваше на клуба 50 млн. евро. Германският национал се завърна при "червените бикове" за сумата от 25 млн. паунда и изглежда се радва, че отново е у дома. Към момента той има 11 гола и 4 асистенции в 23 мача във всички турнири през сезона.

Ето коя нова звезда във Висшата лига бива сравнявана с Вернер

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички