Челси тропа на масата 100 милиона, за да отмъкне трансферната цел на Манчестър Сити Рафаел Леао?


Челси тропа на масата 100 милиона, за да отмъкне трансферната цел на Манчестър Сити Рафаел Леао?
Снимка: Getty Images

2548 0

Въпреки огромните си трансферни инвестиции, Челси изглежда няма намерения да спира с гръмките си покупки. "Fichajes" информира, че "сините" подготвят оферта на стойност 100 млн. евро следващото си звездно попълнение.

Изданието твърди, че лондончани желаят да привлекат трансферната цел на Манчестър Сити и настояща звезда на Милан Рафаел Леао. Договорът на играча с "росонерите" изтича през 2024-а година, но нежеланието му да го преподпише принуждава клуба да търси желаещ купувач.

Такива са двата английски гранда, които изглежда ще влязат в спор за 23-годишния състезател по време на летния трансферен прозорец. Става ясно, че сумата от 100 млн. евро е минималната такава, изисквана от ръководството на Милан за играча.

Лео отбеляза 9 гола и записа 9 асистенции в 31 мача във всички турнири. Той остави страхотни впечатления и с националния отбор на Португалия по време на Световното първенство в Катар, където също се разписа веднъж.

Челси от своя страна се затруднява да вкарва голове през настоящата кампания. С едва 23 попадения и 31 точки в 23 срещи "сините" остават на незавидната 10-а позиция във Висшата лига. Бърз и техничен нападател като Леао изглежда перфектната опция пред Греъм Потър.

Междувременно, в Милан са оптимисти за това, че Леао ще остане в отбора и през следващия сезон

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички