Точно колко слаб беше Рууни срещу Уотфорд?


Точно колко слаб беше Рууни срещу Уотфорд?
Снимка: Guliver/GettyImages

2361 0

Уейн Рууни никак не се справя в новата си роля на плеймейкър в Манчестър Юнайтед. От началото на сезона Жозе Моуриньо го налага в средата на терена пред Погба и Фелайни, но това определено не носи успех на "червените дяволи".

Английският национал буквално се мъчи в ролята си, а това се видя най-ясно по време на загубата с 1:3 от Уотфорд. Това беше 3-о поредно поражение на тима във всички турнири, но днес, въпреки че единствено Рашфорд и Златан показаха добра игра, определено големият грешник беше Рууни.

ЖОЗЕ, СМЕНЯЙ ПРЯКОРА

Като човек, през който минават всички атаки на тима, той записа едва 83% точност в подаванията си. Голяма част от тях бяха по широчината на терена, както и назад към Фелайни, Погба или защитниците, а най-големият проблем е, че той сбърка немалко такива пасове.

Този феномен се забеляза и срещу Манчестър Сити, когато негов грешен пас доведе до първия гол в мача. Освен това днес той спечели едва 33% от въздушните си двубои, създаде едва 2 шанса за гол при центрирания и не преодоля нито един съперник в ситуация "един срещу един".

Капитанът на Юнайтед си изкара жълт картон и като цяло повече пречеше на своя тим, отколкото да помага. Така продължава поредицата му от слаби мачове, която вече е твърде вероятно да убеди Моуриньо, че Рууни трябва да седне на пейката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички