Тимо Вернер разказа за престоя си в Челси: Научих много и израснах като личност


Тимо Вернер разказа за престоя си в Челси: Научих много и израснах като личност
Снимка: Getty Images/Guliver

2584 0

Бившият футболист на Челси - Тимо Вернер, даде интервю, в което разказа за периода си в лондонския гранд. Според мнозина той не успя да впечатли по никакъв начин с екипа на "сините", но ето какъв коментар направи самият той.

"Благодарен съм за годините прекарани в Челси. Там научих много, израснах като личност, научих и английски. Натрупах и много опит, а това само и единствено ще ми помага в бъдеще. Наистина прекарах две незабравими години, в които спечелих няколко трофея, а разбира се, единият от тях бе Шампионска лига", заяви Вернер.

Челси заплати на РБ Лайпциг сумата от 50 милиона паунда за Вернер през лятото на 2020 година. Две години по-късно той се върна обратно в германския гранд, след като не успя да впечатли, защитавайки цветовете на лондонския гранд. 

Завръщането на Вернер в Бундеслигата бе и доста впечатляващо, като той съумя да вкара още в първия си мач обратно в Германия. Феновете на РБ Лайпциг нямат търпение да видят как ще се представи един от техните любимци до края на сезона.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Първите думи на Пиер-Емерик Обамеянг като футболист на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички