"Имам много недовършена работа във Висшата лига" - първите думи на Пиер-Емерик Обамеянг с екипа на Челси


"Имам много недовършена работа във Висшата лига" - първите думи на Пиер-Емерик Обамеянг с екипа на Челси
Снимка: Getty Images

1741 0

В самия край на трансферния прозорец Челси зарадва своите фенове с така желания нов нападател. "Сините" си осигуриха услугите на Пиер-Емерик Обамеянг от Барселона, а габонският национал заяви при представянето си, че има недовършена работа във Висшата лига.

"Чувствам се страхотно, Челси е голям клуб и ще се радвам да помогна с каквото мога. Обстановката тук е уникална, нямам търпение да започна. Аз самият бих казал, че имам недовършена работа във Висшата лига, така че се радвам, че съм тук и съм много развълнуван", заяви категорично Обамеянг. 

Припомняме, че Обамеянг дълго време защитаваше цветовете на градския съперник на "сините" - Арсенал. През януари тази година обаче той бе освободен от Микел Артета след дисциплинарни проблеми. Габонецът премина в Барселона, където изкара втората половина на миналия сезон.

Мнозина са на мнението, че нападателят може да помогне на Челси заради огромния опит, който има в английския елит. В 128 мача за Арсенал във Висшата лига той има 68 попадения и 16 асистенции. Предстои да разберем обаче дали той ще увеличи тези свои цифри с екипа на Челси.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кои са петимата най-добри футболисти играли както за Арсенал, така и за Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички