След трансфера на Жота: Уулвс пожела нападател на Ливърпул


След трансфера на Жота: Уулвс пожела нападател на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

3755 0

Уулвърхямптън продаде Диого Жота на Ливърпул, но сега искат от "червените" да им върнат услугата, като им продадат Алекс Окслейд-Чембърлейн, твърди британското издание "Мирър". Според информациите, "вълците" се надяват да убедят мърсисайдци, че могат да постигнат сделка за офанзивния футболист.

Както е известно, през изминалия ден Ливърпул официално обяви трансфера на Диого Жота, който изненадващо акостира на "Анфийлд" за трансферна сума от около 40 млн. паунда. Като част от сделката "червените" продадоха на Уулвс младия си бранител Ки-Яна Хувър, чиято цена може да надхвърли 13 милиона.

"Вълците" обаче се надяват, че ще намерят и "заместник" на Жота в предни позиции в лицето на Окслейд-Чембърлейн, който е предимно резерва в редиците на Юрген Клоп. Според журналиста Джеймс Пиърс, който се слави като един от най-достоверните източници на информация на "Анфийлд", подобен трансфер е невъзможен, като играчът остава с ключова роля в тима на Клоп.

В скорошно свое интервю Окслейд-Чембърлейн сподели, че не иска и да чува повече за спечелената титла във Висшата лига. Каква е причината - четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички