Тиаго: Не съм доволен от това, което правя в Ливърпул


Тиаго: Не съм доволен от това, което правя в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1298 0

Полузащитникът на Ливърпул Тиаго Алкантара говори пред медиите за своето представяне след трансфера в английския шампион.

Тиаго намира все повече и повече ритъма си за отбора, воден от Юрген Клоп след преминаването му през летния трансферен пазар, но няколко контузии и коронавирус не позволиха на Тиаго да влезе както се очаква от първите мачове в Ливърпул.

„Не чета това, което хората пишат в социалните мрежи. Знам, че получавам критики за представянето ми”, започна испанският халф.

„Разбира се, че и самият аз не съм доволен от представянето си в Ливърпул, откакто съм тук. Нов клуб, странна ситуация с коронавирус. Имах тежка контузия, така че да намериш ритъм е трудно. Все пак това не е извинение за мен”, назова Тиаго пред бразилски медии.

Испанският полузащитник говори и за представянето на колегата му Фабиньо, който игра като типичен №6 при елиминацията на РБ Лайпциг от 1/8-финалите в Шампионската лига.

„Истината е, че Фабиньо ни дава голяма увереност и е невероятно да играеш заедно с него. Присъствието му ми дава възможност да гледам напред и да играя повече с нападателите. Това го харесвам, тъй като ми дава възможност да създавам шансове”.

„Намираме се в тежък период, тъй като определено не очаквахме да сме на това място в Премиър лийг, ала ние ще опитаме да се подобрим. Резултатът срещу РБ Лайпциг е позитивен за целия отбор”, завърши Тиаго Алкантара.А какво правят собствениците на Ливърпул с клуба, може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички