Ливърпул взима защитник на Олимпиакос


Ливърпул взима защитник на Олимпиакос
Снимка: Getty Images/Guliver

1096 0

Отборът на Ливърпул ще се опита да вземе левия бек на Олимпиакос Костас Цимикас, след като мърсисайдци се провалиха в опитите си да привлекат крайния бранител на Норич Джамал Люис. Шампионът на Англия предложи 10 милиона паунда за 22-годишния Люис, като към офертата бе включена и клауза при евентуална продажба, но предложението бе отказано от „канарчетата“.

Ливърпул бе готов да вдигне офертата на 12 милиона паунда, но Норич бе склонен да се раздели с национала на Северна Ирландия срещу много по-голяма сума. Мърсисайдци търсят резервна опция на капитана на Шотландия Анди Робъртсън, като сега са се насочили към 24-годишния Цимикас. Гръцкият национал игра при загубата на неговия тим срещу Уулвърхемптън в Лига Европа през изминалата седмица.

През настоящия сезон бранителят на Олимпиакос успя да изиграе 46 срещи във всички турнири, в които записа 7 асистенции. А ето как е реагирал Юрген Клоп след спечелената титла на Англия от Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички