Тиаго Алкантара: Клоп е страхотен от самото начало


Тиаго Алкантара: Клоп е страхотен от самото начало
Снимка: Getty Images/Guliver

1367 0

Полузащитникът на Ливърпул Тиаго Алкантара даде интервю в сутрешното шоу на Sky Sports преди двубоя на мърсиайдци с Кристъл Палас в неделя. Това ще е първи мач на Тиаго като играч на мърсисайдци пред публика. Алкантара си припомни първото си посещение на "Алфийлд", когато Селта с баща му Мазиньо гостуват през 1998 г.

"Беше една от най-паметните вечери, защото беше успешна за тима на баща ми. Сега искам да имам същото запомнящо се преживяване с прекрасна публика на този прекрасен стадион - но като играч", сподели Тиаго.

"Гледайки назад през сезона, имахме много стени пред нас, които трябваше да разрушим. Беше нещо такова. Имахме много важни играчи с контузии и трябваше да създадем нов отбор и нов стил - подобен на този, който имахме, но с различни играчи", добави халфът.

"Клоп беше страхотен от самото начало. Той е много отдаден на нашия тим, клуб и град. Той е интересен и в същото време спокоен. Работи здраво, но с комични думи. Много е интересно да се учиш и да растеш до него", коментира Алкантара.

Междувременно Клоп обяви кога ще си тръгне от Ливърпул.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички