Тиаго Алкантара: Когато Бускетс играе, Барса винаги успява


Тиаго Алкантара: Когато Бускетс играе, Барса винаги успява
Снимка: Getty Images/Guliver

1398 0

Полузащитникът на Ливърпул Тиаго Алкантара сподели какво мисли за бившия си съотборник в Барселона Серхио Бускетс. В последно време 32-годишният Бускетс е критикуван, че е станал бавен и вече не е достатъчно класен за отбор като Барселона, но Алкантара гледа по-различно на нещата.

"Винаги спорят за него, но за мен всичко е ясно. Винаги казвам, че с времето започваш да анализираш футбола по-добре, ако го гледаш често. Така че, когато Бускетс играе, Барса винаги успява. Той е голям професионалист, гледаш го как тренира и се учиш от него", заяви Тиаго, цитиран от вестник "Спорт".

Бускетс е осемкратен шампион на Ла Лига с Барселона и трикратен победител в Шампионска лига. Спечели и Световното първенство с Испания през 2010 година. Тиаго, който е 3 години по-млад от него, беше съотборник на дефанзивния халф 5 години, а двамата бяха заедно и в националния отбор на Испания. Бускетс бе поставен сред петимата играчи, заради които Барселона провали сезон 2019/20. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички