"Ти не си правилният капитан" - Де Хеа се подигра с критики към Бруно Фернандеш от легенда на Манчестър Юнайтед


"Ти не си правилният капитан" - Де Хеа се подигра с критики към Бруно Фернандеш от легенда на Манчестър Юнайтед
Снимка: GettyImages

2285 0

Бившият дългогодишен играч на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа иронично коментира, че Бруно Фернандеш не трябва да бъде капитан на "червените дяволи". Това се случи след победата на тима над Фулъм с попадение именно на португалеца.

Категоричен отговор към критиките

Капитанът Фернандеш получи доста критики, като доста сериозни бяха тези от Рой Кийн, който заяви, че португалецът трябва да бъде лишен от лентата. Португалският национал обаче отговори на критиците си в категоричен стил с гол в добавеното време за успех на Юнайтед.

Той публикува снимка в Instagram, а бившият вратар на Юнайтед, който е свързван с завръщане в клуба, изрази подкрепата си за бившия си съотборник. Де Хеа написа саркастично: "Ти не си правилният капитан“ заедно с емоджи с цип на устата.

А критиките на Кийн бяха с доста силни думи към Фернандес"От това, което видях днес, бих отнел лентата на Фернандеш. Той няма характер за капитан. Само хленчи, стене. Бих започнал с това, защото е в контрола на мениджъра. Той е точно обратното на това, което искам да виждам от един капитан".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички