Манчестър Юнайтед поведе, но ВАР се намеси и вбеси феновете, които поискаха едно нещо от съдиите (ВИДЕО)


Манчестър Юнайтед поведе, но ВАР се намеси и вбеси феновете, които поискаха едно нещо от съдиите (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1038 0

Манчестър Юнайтед успя да стигне до ранен гол срещу Фулъм, но попадението бе отменено заради засада. А решението предизвика много полемики заради причината, поради която не бе зачетено.

В 8' Ериксен центрира в наказателното поле на Фулъм, а там топката отигра Гарначо, който я прати успоредно на голлинията. Мактоминей вкара кълбото в мрежата, но впоследствие голът бе отменен поради засада на Магуайър при центрирането.

Първоначално ВАР преглежда доста дълго ситуацията и отсъди, че защитникът е в засада. Това обаче не бе достатъчно и съдията бе викнат лично да прегледа, за да прецени дали влияе на ситуацията, или не. И в крайна сметка потвърди решението.

А това вбеси феновете на Юнайтед, които са категорични, че Магуайър не е влияел по никакъв начин на играта и положението. И дори не играе с топката. Това веднага повдигна въпроса в социалните мрежи дали ВАР изобщо трябва да се намесва при т. нар. "субективни засади".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички