Брутална успеваемост за Манчестър Юнайтед срещу Фулъм: Какво говорят цифрите?


Брутална успеваемост за Манчестър Юнайтед срещу Фулъм: Какво говорят цифрите?
Снимка: Getty Images

797 0

Манчестър Юнайтед постигна минимален, но важен успех с 1:0 над Фулъм в мач от 11-ия кръг на Висшата лига насред "Крейвън Котидж". "Дяволите" постигнаха пореден успех срещу лондончани, които се превръщат в пълен "абонат" на английския гранд.

Юнайтед няма спирка срещу Фулъм

Манчестър Юнайтед вече е непобеден във всеки от последните си 16 мача във Висшата лига срещу Фулъм - 13 победи и 3 равенства, като е спечелил всяко едно от последните си 7 гостувания на "Крейвън Котидж" в Лондон.

Това далеч не е всичко обаче. "Дяволите" са вкарали цели 37 гола в преките двубои срещу Фулъм в последните 16 мача, допуснали са едва 12 и са записали цели 7 мрежи. Тези цифри доказват, че грандът от Манчестър наистина се наслаждава на отлична форма срещу лондончани.

Победата идва в идеален момент за Ерик тен Хаг, който бе под огромно напрежение след поражението с 0:3 от Нюкасъл. В крайна сметка, управата на Манчестър Юнайтед реши да му гласува доверие след срамната загуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички