Мисълта за 2-ма играчи тормози Ерик тен Хаг преди дербито с Ливърпул


Мисълта за 2-ма играчи тормози Ерик тен Хаг преди дербито с Ливърпул
Снимка: Getty Images

2442 0

Манчестър Юнайтед изпитва притеснения относно здравословното състояние на две от своите звезди преди големия двубой с Ливърпул. Ерик тен Хаг все още не знае дали ще може да разчита на тях.

Люк Шоу и Джейдън Санчо са двете големи въпросителни пред специалиста за визитата на Анфийлд в неделя (05.03). Дуото пропусна победата на своя тим с 3:1 над Уест Хям за ФА Къп в сряда. Първият отсъства от финала с Нюкасъл на 26-и февруари, когато получи травма, докато Санчо липсва от няколко дни поради вирус.

"Надяваме се, че не са толкова зле. До неделя трябва да видим как ще се развият нещата", коментира самият Тен Хаг пред медиите.

Безспорно, по-осезаема ще е липсата на Шоу. Левият краен защитник е в страхотна форма и има страхотно взаимодействие с Маркъс Рашфорд в атака. До момента той има 1 гол и 4 асистенции в 31 мача във всички турнири. Санчо от своя страна тепърва навлиза във форма. Той вече взе ключова роля при равенството 2:2 срещу Лийдс, където реализира изравнителното попадение.

Въпреки тези проблеми, Юнайтед няма такива с най-ключовите си играчи. Ето кои бяха определени като такива от легенда на клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички