Тен Хаг: Загубата от Тотнъм показа защо купихме нападател


Тен Хаг: Загубата от Тотнъм показа защо купихме нападател
Снимка: Getty Images

5700 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, заяви, че загубата от Тотнъм с 0:2 снощи показва защо клубът е привлякъл нападател в лицето на Расмус Хойлунд. За датчанина английският гранд брои 72 милиона паунда.

"Мисля, че имахме много добро първо полувреме, с изключение на това, че трябваше да отбележим. Създадохме добри моменти, оказвахме преса с топката, накарахме съперника да тича и добре сменяхме позиции. Имахме много добри шансове за гол и заслужавахме дузпа. Не знам защо не я свириха", анализира Тен Хаг пред "Sky Sports".

"Второто полувреме не го започнахме по най-добрия начин и беше съвсем незадължително да допускаме първия гол. Мисля, че полузащитата ни беше добра, но винаги може да се играе по-добре. Търсехме гол и това неминуемо оставя свободни пространства. Но полузащитниците нямат нищо общо с това, по-скоро е в останалата част от защитата", продължи той.

"Не се притеснявам за атакуващата ни игра, но се притеснявам за реализацията на моментите. Знаем това и именно поради тази причина купихме нападател. В понеделник играта не беше достатъчно добра, но имаше резултат. Сега играта беше нормална, но не постигнахме победа. Трябва да си извлечем позитиви и да продължим да вярваме", каза още нидерландецът. По-рано Тен Хаг получи похвали не от кой да е, а от сър Алекс Фъргюсън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички