Тен Хаг за Челси: Не става само с пари, трябва и стратегия


Тен Хаг за Челси: Не става само с пари, трябва и стратегия
Снимка: Getty Images

1368 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг коментира лошия сезон на Челси след смяната на собствеността в клуба. Както е известно, новите собственици, най-вече Тод Боели, похарчиха баснословна сума за нови играчи, но резултатите на тима са лоши и в момента те са на 12-а позиция във Висшата лига.

"Червените дяволи", които тази вечер играят с лондончани на своя стадион, се борят за място в топ 3 и за целта трябва да победят тима на Франк Лампард. "Сините" пък за първи път от 7 години насам няма да играят в евротурнирите.

"Парите не работят, когато няма правилна стратегия. В момента, да кажем, има централизация на добри играчи, добри мениджъри, а също и пари, и всичко това е тук, във Великобритания. Това създава отлична и силна конкуренция", коментира Тен Хаг, цитиран от "Daily Mail".

"Може да имате пари, но трябва да ги харчите разумно. Освен това се нуждаете от стратегия зад това, защото в противен случай парите няма да работят", допълва нидерландецът. А ето какво е да работиш с Тен Хаг според Каземиро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички