"За него 100% не са достатъчни"! Звездата на Манчестър Юнайтед Каземиро сподели какво е да те наставлява Ерик тен Хаг


"За него 100% не са достатъчни"! Звездата на Манчестър Юнайтед Каземиро сподели какво е да те наставлява Ерик тен Хаг
Снимка: Getty Images

4825 0

Един от най-добре представящите се футболисти през сезона за Манчестър Юнайтед - Каземиро, сподели какво е чувството да играеш под ръководството на Ерик тен Хаг. Полузащитникът засипа с похвали нидерландския специалист, споделяйки за страхотния му манталитет на победител.

Възходът на Манчестър Юнайтед

Сезонът на английския гранд от мнозина бива считан за успешен. Въпреки отпадането от Лига Европа и липсата на шанс за титлата в Англия, тимът бележи огромно подобрение спрямо предходната кампания. 

Юнайтед триумфира в турнира за Карабао Къп, само точка е от класиране в Шампионска лига, както и му предстои финал за ФА Къп срещу Манчестър Сити. С Тен Хаг начело до момента отборът записа 40 победи, 8 равенства и 11 загуби във всички турнири, регистрирайки 101 гола и получавайки 58 в 59 срещи.

100% не са достатъчни!

"Изненада ме много с амбицията си. Говорим си между нас за това, а той е и малко труден, защото винаги иска да побеждава. Желае все повече, защото за него 100% не са достатъчни. Трябва да дадем повече от това от себе си. Работи много и е много амбициозен. Има желанието да промени целия клуб", коментира Каземиро пред "The National News".

"Той е треньор, който има уважението на всички играчи и феновете. Аз обаче смятам, че трябва да му дадем време, защото въпреки факта, че вече спечелихме един трофей и сме много близо до Шампионска лига, се нуждаем от още, за да се развием. Видимо е как променя много неща в клуба. Винаги показва амбиция за победа", допълни още бразилецът.

Промените преминават и през вече официално потвърдената раздяла с един от ветераните в състава на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички