Тен Хаг след успеха над Сити: Феновете може да мечтаят за титлата, но ние - не


Тен Хаг след успеха над Сити: Феновете може да мечтаят за титлата, но ние - не
Снимка: Getty Images

3499 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг нарече нападателя Маркъс Рашфорд "неудържим", след като английският национал продължи да доказва добрата си форма. Той вкара в девети пореден домакински мач, за да могат "червените дяволи" да изтръгнат победата с 2:1 над Манчестър Сити, а феновете им пак да започнат да мечтаят за шампионска титла във Висшата лига.

Манчестър Юнайтед събра 38 точки с днешната победа и са само на точка зад шампиона, настанявайки се на третото място. А Рашфорд - освиркван от собствените си привърженици през миналия сезон, сега продължава да подобрява формата си мач след мач и мнозина му приписват заслуга за цялостния ренесанс на тима.

"Феновете ни може и да мечтаят за титлата, но ние – не. Трябва да останем здраво стъпили на земята и да осъзнаем, че играта ни има още какво да подобрява. Вдигнахме нивото, това е ясно. Но има още дълъг път да извървим. Много аспекти в играта ни трябва да променим. Но напредваме, това е очевидно", заяви Тен Хаг след престижния успех.

"Маркъс беше направо неудържим. Без никакво съмнение, той промени цялата среща с поведението си. Дори когато изоставахме в резултата, аз се надявах промяната да дойде точно от него", допълва нидерландският мениджър.

А ето от какво негодува Пеп Гуардиола след загубата от Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички