Тен Хаг се изказа положително за много нашумяла звезда на "Олд Трафорд"


Тен Хаг се изказа положително за много нашумяла звезда на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images

1661 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, днес проговори по адрес на временно изключения от представителния тим Антъни. Срещу бразилецът бе взета предпазна мярка през последните седмици, след като стана ясно, че приятелката му се жалва от насилие. 

Футболистът обаче сега ще бъде отново реабилитиран и ще има възможност съвсем скоро скоро да заиграе за световния колос. На "Олд Трафорд" безспорно отчитат факта, че по адрес на играча им така и не бяха повдигнати обвинения. 

Обяснението на специалиста

"Не смятам, че това ще повлияе негативно на другите играчи. Фокусирани сме изцяло върху предстоящите мачове и Антони също трябва да бъде. Утре той ще бъде на тренировъчното игрище. Искам да го видя как се представя, но знам, че е здрав и във форма", обясни треньорът, който работи с нападателя и в Аякс.

Припомняме ви, че бразилецът не е играл от 3 септември, когато тимът му загуби дербито с Арсенал (1:3). Той не попадна в групата срещу Брайтън, Бърнли и Кристъл Палас във Висшата лига и на старта в Шампионска лига с Байерн Мюнхен.

Вижте днешното официално заявление на Манчестър Юнайтед по адрес на Антони!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички