Ман Юнайтед се чуди как да се отърве от нежелан от Ерик тен Хаг


Ман Юнайтед се чуди как да се отърве от нежелан от Ерик тен Хаг
Снимка: Getty Images/Guliver

1437 0

Манчестър Юнайтед иска да се раздели с бранителя Аарън Уан-Бисака през идния трансферен прозорец. 25-годишният англичанин сега е в Испания с клуба си, който провежда там лагер преди подновяването на шампионатите след края на Мондиал 2022.

Уан-Бисака е играл само четири минути футбол при Ерик тен Хаг, като Диого Далот е категоричен избор №1 пред нидерландеца. Бившият футболист на Кристъл Палас беше аут поради контузия и не е играл в мач от Висшата лига от успеха с 1:0 срещу Саутхемптън през август.

Именно заради това футболистът е спряган за напускане след трансфера си за 50 милиона британски лири от „орлите“ през лятото на 2019-а година. Самият футболист има желание да остане на „Олд Трафорд“, но категорично не попада в плановете на мениджъра, а клубът при това положение иска да се раздели с футболиста.

Договорът му с Ман Юнайтед изтича през 2024-а година. До този момент той има 127 мача за „червените дяволи“ във всички надпревари, в които е вкарал два гола и е подал за други 10. Според британската преса Ерик тен Хаг се е огледал в Жереми Фримпонг от Байер Леверкузен и Дензел Дъмфрийс от Интер Милано за негови заместници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички