Легенди на Юнайтед заформиха лют спор заради Роналдо (ВИДЕО)


Легенди на Юнайтед заформиха лют спор заради Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

10472 0

На нов скандал около Кристиано Роналдо станаха свидетели привържениците на английския футбол! Този път обаче португалецът бе част от него само косвено, тъй като двама бивши футболисти на Манчестър Юнайтед и един на Челси коментираха последните събития около легендарния нападател. 

Това се случи след дербито между Челси и Манчестър Юнайтед, което не успя да определи победител в събота вечер. След него обаче в ефира на Sky Sports дебатираха Гари Невил, Рой Кийн и Джими Флойд Хасълбанк около действията на Роналдо.

Ситуацията около Роналдо

Кристиано Роналдо отново е главното коментирано лице в световния футбол след победата на "червените дяволи" над Тотнъм в сряда с 2:0. Португалецът обаче не заблестя с действията си на терена, а с решението демонстративно да поеме в посока съблекалните в 89-тата минута. 

Той така и не бе пуснат в игра, след като остана резерва в двубоя, а на по-късен етап се появиха информации, че първо Роналдо е отказал да се включи от резервната скамейка, а след като напусна резервната скамейка е напуснал директно стадиона, вместо да поздрави съотборниците си в съблекалнята за успеха. 

Междувременно след това португалецът бе изпратен да тренира с отбора до 21 години и не попадна в групата на тима за визитата на Челси. 

Скандалът, който се породи около гостуването на "Стамфорд Бридж"

В телевизионното студио всичко започна още преди първия съдийски сигнал, когато Кийн отказа да критикува Роналдо за действията му и по-скоро се опита да го оправдае. След 90 минути обаче дебатът бе неизбежен и Кийн влезе в спор с Невил и Хасълбанк.

"Той напусна по този начин и визитата на Евертън през миналия сезон, след като не бе включен от Оле (Гунар Солскяер) в един от първите си мачове. Той знае какво прави - опитен играч e. Подобни неща наистина влияят негативно на останалите и Рашфорд бе пример за това", започна Невил, като коментарът сериозно "разгорещи" студиото и Кийн отговори:

"Много хора го правят! Бих се притеснил, ако той беше щастлив да не бъде избран".

"Обичам Роналдо до краен предел – но не можеш да го защитиш, че е напуснал терена… два пъти", възкликна Невил, а Кийн отвърна: "Разбира се, че не. Той ще бъде наказан. Но той ви дава нещо".

В този момент се намеси и бившият нападател на Челси - Хасълбанк, като подкрепи мнението на Невил: "Той не дава достатъчно в момента. Не го прави".

Тогава дойде и една от най-изнервената реакция на бесния Кийн, който за пореден път застана зад Роналдо: "Той го прави! Разбирате ли? Той вкарва гол на всеки два мача".

В крайна сметка бившите футболисти размениха по още няколко реплики, а всичко завърши с край на ефирното време по Sky Sports, като хората се шегуват, че това в противен случай е можело да продължи цяла нощ. 

Ето как се разви двубоят между Челси и Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички