Клоп се застъпи за Юнайтед: Агбонлахор, който ги критикува, падна с 0:6 от нас


Клоп се застъпи за Юнайтед: Агбонлахор, който ги критикува, падна с 0:6 от нас
Снимка: Getty Images

4543 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп упрекна бившия нападател на Астън Вила Габриел Агбонлахор за прекомерната му критика към Манчестър Юнайтед. Бившият футболист каза, че отборът, воден от Ерик тен Хаг, е аматьорски, а футболисти като Кристиан Ериксен, Давид Де Хеа и Лисандро Мартинес са "недостатъчни добри".

"Червените дяволи", които в понеделник посрещат Ливърпул, се намират на дъното в класирането на Висшата лига, след като загубиха първите си два мача от новия сезон, вторият с разгромното 0:4. Въпреки това, Клоп е бил толкова възмутен от думите на Агбонлахор за тима, че е бил готов да се обади на радиостанцията, излъчила интервюто с него, в ефир.

"Със сигурност това не беше най-приятната седмица за Юнайтед след мача с Брентфорд. В моменти като тези забравям колко добър е Брентфорд. Но такъв тип реакция е много лоша. Гледах първото полувреме (на базата), след което тръгнах към вкъщи, слушайки "talkSPORT" с Габи", започна Клоп, цитиран от "Sky Sports".

"През първата ми година той загуби срещу нас (с Вила) с 0:6 и аз не си спомням да е бил чудовище на терена по това време. Но след това, което каза за Юнайтед в това шоу, бях близо до това да звънна в радиото и да му кажа: "Ти съвсем забравяш, че самият ти си бил играч", продължи той.

"Когато бившия играчи си позволяват такова нещо, става ясно откъде идва всичко останало. Вие трябва да запитате себе си как искате да отговорите на такава ситуация", завърши мениджърът на мърсисайдци. А ето какви точно бяха думите на Агбонлахор за Юнайтед. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички