Вратарят Бен Фостър защити Роналдо: Няма как да вдига врява и да се цепи от колектива


Вратарят Бен Фостър защити Роналдо: Няма как да вдига врява и да се цепи от колектива
Снимка: Getty Images

1646 0

Вратарят на Уотфорд - Бен Фостър не може да си представи, че бившият му съотборник Кристиано Роналдо има негативен ефект върху останалите играчи на Манчестър Юнайтед. Според английските медии, голяма част от футболистите на "червените дяволи" искат португалецът да бъде продаден, за да се подобри атмосферата в тима.

Почти цяло лято таранът се опитва да си тръгне от „Олд Трафорд“ с цел да се състезава в Шампионска лига, но не му се намери купувач и продължава да бъде в плановете на мениджъра Ерик тен Хаг.

Фостър, който игра с Кристиано в Юнайтед в периода 2005-2009 година е категоричен, че никога не е създавал проблеми в съблекалнята.

" Никога не е бил деструктивен, никога. Не мога да кажа лоша дума за него. Всички знаехме, че е голям професионалист и прави нещата така, както трябва. Гарантирам ви, че сега е същото. Само като видите снимките му в Instagram, той е в топ форма. Роналдо е комуникативен, говори си с хората, шегува се, но никога не прави пречки на отбора. Няма как сега да е футболистът, който вдига врява в съблекалнята и се цепи от колектива.", споделя Фостър пред talkSPORT.

Вижте още: Клоп подразни Юнайтед: Ливърпул спести доста пари от треньори, за разлика от тях

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички