Тен Хаг е настоял - поне петима нови в Юнайтед до края на лятото


Тен Хаг е настоял - поне петима нови в Юнайтед до края на лятото
Снимка: Getty Images

1321 0

В Манчестър Юнайтед се искат поне петима нови футболисти до края на летния трансферен пазар. За това желание е говорил Ерик тен Хаг пред шефовете на отбора. „Червените дяволи“ направиха три покупки досега, като взеха Тирел Маласия, Кристиан Ериксен и Лисандро Мартинес, макар че отборът бе напуснат и от много играчи.

Андреас Перейра, Пол Погба, Джеси Лингард, Неманя Матич, Алекс Телес, Дийн Хендерсън, Алваро Фернандес, Единсон Кавани, Хуан Мата и Лий Грант напуснаха завинаги или под наем.

Голяма група от играчи в клуба, включително Кристиано Роналдо и Хари Магуайър, са се срещнали с клубното ръководство, за да го убедят, че трябва подсилване на редиците. Според 90min, Тен Хаг иска петима нови в следващите дни, след като тимът тръгна с две последователни загуби в Премиър лийг.

Бившият треньор на Аякс иска десен бек, двама халфа, централен нападател и офанзивен футболист за крилото преди 31-и август.

Спекулации има около бъдещата на Диого Далот и Аарън Уан-Бисака, като и двамата са спрягани за Барселона, а потенциално заминаване на един от двамата ще принуди тима да търси нов десен бек. Манчестър Юнайтед е спряган с Френки де Йонг от края на май, но по всички личи, че нидерландецът няма да напусне Барса.

Сделка с Ювентус за Адриен Рабио също навярно няма да има поради финансовите претенции на французина, като „червените дяволи“ са се огледали в Каземиро за негова алтернатива. А какво е мнението на мениджъра за Кристиано, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички