Тен Хаг не е доволен от играта срещу Уулвс, коментира дебютите на Маунт и Онана


Тен Хаг не е доволен от играта срещу Уулвс, коментира дебютите на Маунт и Онана
Снимка: Getty Images

4509 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не бе особено доволен от играта на своя тим в първия му мач от сезона във Висшата лига. "Червените дяволи" победиха Уулвърхемптън с 1:0 с гол на Рафаел Варан.

"Може и по-добре. Можем да играем по-добре. Но сме доволни от победата. Противникът игра активно, а ние трябваше да се адаптираме. Трябваше да се борим за точки. Няма лесни мачове във Висшата лига, със сигурност не и срещу Уулвс.

Това е труден съперник и работихме много здраво. Трябва да се борим във всеки мач. Надявам се, че можем да се справим по-добре с топката в следващия мач. Онана направи много добри спасявания, действаше много спокойно. Много добър дебют.

Когато съперникът (Калайджич) докосна топката (в наказателното поле на Манчестър Юнайтед в края на мача), Онана скочи напред, тази ситуация е по преценка на съдията. За наш късмет не беше отсъдена дузпа. Може да се спори, но аз мисля, че нямаше такава. Маунт игра добре, направи това, което се очакваше. Показа много добро ниво", анализира нидерландецът. А ето кога Расмус Хойлунд може да дебютира за Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички