Ерик тен Хаг засипа с критики футболистите на Манчестър Юнайтед след 2:3 срещу Борусия Дортмунд


Ерик тен Хаг засипа с критики футболистите на Манчестър Юнайтед след 2:3 срещу Борусия Дортмунд
Снимка: Getty Images

4478 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, бе много разочарован след загубата с 2:3 от Борусия Дортмунд и критикува футболистите си за това, че не са следвали указанията му.

"Червените дяволи" записаха трето поредно поражение в предсезонната си подготовка, въпреки че откриха резултата срещу "жълто-черните".

"Мачът беше разделен на две части - първата беше ОК и играхме като отбор с много динамика и с добра преса. След това от нищото подарихме два гола... В последния половин час от контролата бяхме много зле и се представихме много лошо", констатира ядосаният Тен Хаг.

"Играчите изобщо не следваха указанията. Видях 11 индивидуалисти на терена. Това не бяхме ние! Трябва да държим контрола и да сме отговорни с топката. Такива неща не могат да се случват и са непростими - дори в приятелски мач", допълни наставникът на Юнайтед.

*Английският гранд има още две проверки преди старта на сезон 2023/24 във Висшата лига - срещу френския Ланс (5-и август, 14:45 часа) и срещу Атлетико Билбао (6-и август, 18:00 часа). В първия кръг от новата кампания са домакини на Уулвърхемптън (14-и август, 22:00 часа).

ВИЖТЕ ОЩЕ - Андре Онана едва не наби Магуайър: Още във втория си мач разкри англичанина! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички