Ерик тен Хаг бесен на футболистите си - не знаят историята на Манчестър Юнайтед


Ерик тен Хаг бесен на футболистите си - не знаят историята на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2445 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, е останал ядосан на много от своите играчи заради липсата им на познания около историята на клуба. Той също така е поискал футболистите му да посетят музея на "Олд Трафорд", съобщава човек близо до английския гранд пред "The Sun".

"Мениджърът е бил бесен от играта срещу Сити. Казал е на играчите, че всеки, който представлява Манчестър Юнайтед, не може да играе толкова лошо. Казал е: "Вие играете за Юнайтед. Не знаете ли какво означава това, като се има предвид историята на клуба?", съобщава източникът.

"Попитал ги е какво знаят за клуба. Някои са отговорили, че никога не са ходили да разглеждат музея или само са се разхождали из него, а Тен Хаг е останал изумен, защото той го е посещавал няколко пъти, след като е пристигнал в Манчестър".

"Веднага след това е заръчал на всеки един футболист да разгледа вниматлено музея на клуба и да се запознае по-отблизо с историята на Юнайтед", добави още приближеният до клуба.

В момента "червените дяволи" заемат седмата позиция във Висшата лига, а не е и тайна, че Ерик тен Хаг е недоволен от играта на своите възпитаници.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Уейн Руни със съвет към Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички