Тен Хаг е наясно с кои играчи иска да се раздели, шестима напускат Манчестър Юнайтед


Тен Хаг е наясно с кои играчи иска да се раздели, шестима напускат Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

5411 0

Манчестър Юнайтед отново напомня за най-добрите си периоди, благодарение до голяма степен на новия си мениджър Ерик Тен Хаг. Холандецът подписа с играчи, които да помогнат за осъществяването на идеята му.

Също така успя да се раздели с други, включително Кристиано Роналдо. Друг от опитните членове на съблекалнята, Хари Магуайър, пък беше сложен в листата за трансфери. Централният защитник и капитанът на Юнайтед е включен в списък от шестима играчи, които могат да бъдат продадени от Тен Хаг.

Този списък включва още Антони Марсиал, Скот Мактоминей, Дони ван де Беек, Алекс Телес и Ерик Байи. Телес и Байи са под наем този сезон, съответно в Севиля и Марсилия, но холандецът би искал да ги освободи през лятото.

Рафаел Варан, Лисандро Мартинес и Виктор Линделоф са пред Магуайър в надпреварата за мястото на централен защитник в стартовите единадесет. Интер имаше интерес към него и всички индикации бяха, че той ще напусне под наем до лятото, но самият Тен Хаг сложи край на трансфера. Изправен пред натоварен календар през следващите седмици, босът на "червените дяволи обеща на Магуайър повече възможности да си върне мястото в отбора, след като той отказа да се раздели с него. Дали обаче това е временно решение и през лятото няма да се стигне до раздяла, предстои да разберем.

А кои са четирите неща, довели до положителна промяна в Юнайтед - прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички