Де Хеа акцентира върху четири промени, които са подобрили Манчетър Юнайтед


Де Хеа акцентира върху четири промени, които са подобрили Манчетър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2842 0

Вратарят на Манчестър Юнайтед - Давид де Хеа, е един от най-дълго задържалите се играчи на "Олд Трафорд", който усети повече падения, отколкото успехи.  Стражът игра под ръководството на петима постоянни мениджъри и трима временни, откакто сър Алекс Фъргюсън се оттегли. През 12-те години на Де Хеа на "Олд Трафорд", Юнайтед се превърна от доминиращата сила в страната до отбор, който на моменти не се бори за нищо.

Под ръководството на Ерик Тен Хаг Юнайтед записа 13-а поредна победа на "Олд Трафорд", с което затвърди устрема през този сезон. "Бях в много трудни моменти за този клуб. Сега се наслаждавам повече, печеля мачове, особено тук у дома, и е страхотно за гледане. Духът е страхотен, атмосферата е страхотна. Всички мислят по един и същи начин, играят по един и същи начин. Това е страхотно бягане. Мисля, че подобрихме много от миналия сезон".

Относно това, което се е променило в клуба, той посочи четири основни неща. "Мисля, че това са няколко неша. Добър мениджър, добри играчи, които носят опит на отбора, хора, които искат топката, които играят добре с топката. Това е смесица от всичко".

Де Хеа отговори сдържано на въпрос  дали Юнайтед, който е на осем точки зад лидера Арсенал с 17 оставащи мача, участва в надпреварата за титлата. "Винаги казвам да гледаме мач за мач, подготвяме се за следващия мач. Това е най-важното. Да видим какво ще се случи в бъдеще".

А ето коя е главната причина Юнайтед да привлече Марсел Забицер, според Тен Хаг

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички