СНИМКА: Мейсън Грийнууд прости на Манчестър Юнайтед? Играчът отново се "обвърза" с отбора


СНИМКА: Мейсън Грийнууд прости на Манчестър Юнайтед? Играчът отново се "обвърза" с отбора
Снимка: Getty Images

8426 0

Една от големите надежди на Манчестър Юнайтед - Мейсън Грийнууд, изглежда вече се завръща към нормалния си начин на живот след сериозните сътресения в личен и професионален план, които преживя.

Младокът бе обвинен в изнасилване, което наложи изхвърлянето му от състава на английския гранд, както и скъсването на договорите от голяма част от спонсорите му. Преди дни обаче съдът взе решение да прекрати случая, оттегляйки обвиненията срещу футболиста.

Самият той от своя страна беше засегнат, че клубът не прави нужното, за да го защити, а дори напротив - помага в разследването и макар делото да приключи, ръководството на Юнайтед започна собствено разследване.

Поради тези и ред други причини, Грийнууд заличи името на Манчестър от описанието в своя Инстаграм профил. Сега обаче то пак се появи там, редом с това на Найк, който е един от партньорите на англичанина.

Изглежда Мейсън е готов да се завърне в игра за тима на сърцето си. Това ще бъде възможно в случай, че разследването на клуба завърши положително за играча. Ето какво е становището на Манчестър Юнайтед по случая

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички