Давид Де Хеа говори за бъдещето си в Манчестър Юнайтед


Давид Де Хеа говори за бъдещето си в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1551 0

Вратарят на Манчестър Юнайтед – Давид Де Хеа, откровено призна, че е „много, много щастлив“ на „Олд Трафорд“ и иска да остане в клуба още много години. 31-годишният испанец изигра своя мач №498 в кариерата си за Юнайтед в неделната вечер при успеха с 2:1 над Евертън.

Алекс Иуоби изведе изненадващо „карамелите“ в резултата, но гол на Антони и такъв под №700 в кариерата за Кристиано Роналдо донесоха пълния обрат за гостите. След мача Де Хеа сподели, че победата е огромна за самочувствието на футболистите и вратарят говори за неговото бъдеще.

„Контролирахме мача до последните 10 минути. Това е страхотно за нас и гледаме смело към следващите мачове. Чест и привилегия е за мен да съм тук“, каза той пред BT Sport.

Договорът на Де Хеа изтича през лятото на 2024-а, а клубът има опция да му го удължи автоматично за още една. „Фокусиран съм напълно върху мачовете ни. Разбира се, че искам да остана тук още много години, но ще видим какво ще стане в бъдеще“, продължи той.

Стражът има спечелени Премиър лийг, Лига Европа, ФА Къп, Карабао Къп по време на периода си в Ман Юнайтед. А колко трябва да чакат феновете на Юнайтед, за да видят отбора си силен, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички