Тежко им! Звезда на Арсенал предупреди Манчестър Сити преди мача с Ливърпул


Тежко им! Звезда на Арсенал предупреди Манчестър Сити преди мача с Ливърпул
Снимка: Getty Images

2409 0

Звездата на Арсенал - Букайо Сака, не скри, че "артилеристите" ще хвърлят по едно око на предстоящия двубой на прекия си конкурент за титлата Манчестър Сити.

"Гражданите" посрещат у дома Ливърпул в среща от 29-ия кръг на Висшата лига. Тя ще се състои на 1-и април (събота), докато часове по-късно "топчиите" се изправят срещу Лийдс. Ако мърсисайдци надвият "небесносините", а Арсенал се разправи с "белите", тимът, воден от Микел Артета ще излезе с 11 точки преднина пред този на Пеп Гуардиола, но и с мач повече.

Сака от своя страна смята, че "гражданите" ще имат сериозни проблеми при домакинството си на Ливърпул, въпреки лошата форма на "червените". 

"Усещам, че играем добре. Просто искаме да продължим в същия дух. 8-е точки преднина са от голямо значение. Знаем с кой ще играят те сега. Няма да се преструваме, че не осъзнаваме. Мислим, че ще бъде тежък мач за тях", коментира Сака и продължи.

"Същевременно, трябва да се фокусираме върху себе си. Имаме 10 финали до края. Вън сме от всяка надпревара, остана само Висшата лига. По този начин се отнасяме към нея", допълни още той. 

Междувременно Арсенал може да остане без две от звездите си за предстоящите ключови двубои в Англия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички